Om Comfyballs

COMFYBALLS blev udviklet og lanceret i det Norske marked i 2013.  Der var ingen Boxer shorts på markedet, som var konstrueret med et optimal fit. COMFYBALLS blev derfor konstrueret med målet om at lave den ultimative underbuks.

Med registreringen af PackageFront® , blev den første vigtige egenskab etableret. Med den unikke skæring og med hver enkelt buks syet i hånden – var grundlaget for den bedste fornemmelse og det bedste hold skabt.

Alle dele der indgår i COMFYBALLS er nøje udvalgt efter behagelighed, styrke og holdbarhed, med øje for den rigtige miljøvenlige udvikling. Hver enkelt del er nøje udmålt og syet i hånden med en stor præcision såvel som passion for hver enkelt detalje.

I 2019 lanceres COMFYBALLS for det danske marked, hvor de første måneders salg, gav en fantastisk positiv tilbagemelding på netop det optimale fit.

Der er fortsat forsket og udviklet på mange måder. I 2022 er der nu introduceret COMFYBALLS eget materiale ;   Comfycel® ( se beskrivelse nedenfor)

Succesen fortsætter.

 

Teknologi

Packagefront

Vi har designet ”Packagefront” så underbukserne både kan holde udstyret på plads, men på samme tid løfte dem væk fra lårene. Dette forhindrer unødvendig opvarmning af kuglerne, samt en øget komfort. Nøje udformede paneler i kombination med innovativ brug af elastik i syningerne, løfter bruger oplevelsen til et nyt niveau!  "Packagefronten” er lavet af ekstremt elastisk materiale, så du kan også være sikker på at ”packagefront” vil passe dig!

Reduceret varmeoverføring

En af de mange årsager der gør Comfyballs til den overlegne underbuks, er måden at forhindre unødvendig opvarmning af kuglerne. Dette har vi opnået ved at kombinere vores ”Packagefront” teknologi med en række specielt udviklede stofserier, som løfter udstyret væk fra lårene så både varme og væske transporteres væk fra huden. Køligere kugler har også bevist sig at have en positiv indvirkning på frugtbarheden samt øge antallet af funktionsdygtige celler. Ved at løfte udstyret reducerer vi også risikoen for en irriterende position. Det gør også at du slipper for at justere på udstyret i løbet af dagen, hvilket alle Comfyballs brugere bemærker som umuligt at undvære, når det først er prøvet.

Fokus på søm og tekstil

Vi har arbejdet hårdt og længe på at finde det perfekte produkt. Derfor er alle Comfyballs underbukser lavet med flatlock-syninger, som gør underbukserne lige komfortable på indersiden som pæne på ydersiden. Alt materiale boxerne er lavet af, er et super blødt oeko-tex-certificeret  stof, som sørger for maksimal åndbarhed og komfort. Med Comfyballs er du garanteret en behagelig oplevelse gennem hele dagen uanset din aktivitet, og vi er stolte af vores kunder kalder Comfyballs – ”verdens mest komfortable underbukser”.

 

 

Modeller

Cotton

Kæmmet single jersey bomuld, med en vægt på cirka 200 gram per kvadratmeter. Bomuld fibrene er blevet kæmmet før de er spundet til garn, for at undgå korte fibre og uønsket fibre. Dette gør stoffet utroligt blødt med en høj holdbarhed. Vi tilføjer 8% ”Invista lycra”, for at give det en stærk fleksibilitet og opretholde stoffets høje åndbarhed. Derfor er denne model velegnet til brug hele året rundt.

 

92 % kæmmet bomuld / 8% Lycra.

 

COMFYCEL ®

Udviklet specielt for Comfyballs. - unikke egenskaber.
Mere slidstærkt end traditionelt bomuld, undertøj lavet af Comfycel er lavet til at holde endnu længere og samtidigt se bedre ud efter længere tids brug. 
Tekstur og blødhed: Comfycel har en smal overflade og cirka dobbelt så blød som bomuld, hvilket gør det til det ultimative valg til tøj, der har direkte kontakt med huden.  

Fugt absorberende og antibakterielle egenskaber: Comfycel undertøj er mindst 50% mere absorberende end almindeligt bomuld og giver et mindre gunstigt miljø for bakterievækst.  

Åndbarhed: Materialet i Comfycel transporterer naturligt fugt og hjælper dermed med kropstemperaturregulering og hudens kølesystem. Undertøjet holder dig kølig og tør, også efter en svedig træningssession. 
Bæredygtig og miljøbevidst produktion: Vi producerer Comfycel gennem etiske og lukkede processer, med et minimum af vand og kemikalier  

47% Cotton  47% Lyocell   6% Elastan

Wood

Sammensætningen af Lenzing MODAL skaber en kølende effekt, specielt egnet til de varmere dage. Lenzing MODAL er spundet ved hjælp af cellulose af strand fibre fra Østrig, fremstillet i en miljøvenlig proces. Stoffet vejer cirka 190 gram per kvadratmeter. I kombination med 10 % lycra, opnår man en fantastisk blød og  afslappet oplevelse.

45% Lenzing modal / 45% kæmmet bomuld / 10% lycra

Microfibre:

Microfibre modellen er af kvalitet lige under vores Performance version, denne er velegnet til hverdags brug, men skal ikke udelukkes som brug af en afslappet sports underbuks.

84% polyester microfiber / 16% elastane

Performance:

En sammensætning af hule og flade microfiber som øger isolering samt åndbarheden. Specielt egnet til sport aktiviteter, dog er der mange der bruger dem som der hverdags underbuks. Stoffet er blødt og let, det vejer cirka 185 gram per kvadratmeter, og er ekstremt  holdbart.

Denne model er specielt god til fugtigheds styring og tørrer super hurtigt. Stoffet indeholder ingen nano partikler eller andre tilsætningsstoffer.  Passer godt til helårs brug.

84% COOLMAX all season mikrofibre / 16% lycra

Performance superlight

Vores letteste model, består af mesh microfibre, vejer cirka 140 gram per kvadratmeter. Denne model er specielt god til fugtighedsstyring, med en begrænset isolering.

84% polyester microfiber / 16% elastane