Teknologien bag

 

Packagefront

Vi har designet Packagefront så underbukserne både kan holde udstyret på plads, men på samme tid løfte dem væk fra lårene. Dette forhindrer unødvendig opvarmning af kuglerne, samt en øget komfort. Nøje udformede paneler i kombination med innovativ brug af elastik i syningerne, løfter bruger oplevelsen til et nyt niveau! Siden packagefronten er lavet af ekstremt elastisk materiale kan du også være sikker på at Comfyballs vil passe dig!

 


Reduceret varmeoverføring

En af de mange årsager der gør Comfyballs til den overlegne underbuks, er måden at forhindre unødvendig opvarmning af kuglerne. Dette har vi opnået ved at kombinere vores ”Packagefront” teknologi med en række specielt udviklede materiale serier, som samtidig er konstrueret til at løfte udstyret væk fra lårene. Således vil  både varme og væske transporteres væk fra huden. Det skal også bemærkes, at lav temperatur i og omkring skridtet, har vist sig at have en positiv indvirkning på frugtbarheden. Ved at løfte udstyret reducerer vi også risikoen for en irriterende position. Det gør at du slipper for at justere på udstyret i løbet af dagen. En egenskab, som alle mænd ikke vil undvære, når det først er oplevet.  


Fokus på søm og tekstil

Vi har arbejdet hårdt og længe på at finde det perfekte produkt. Derfor er alle Comfyballs underbukser lavet med flatlock-syninger, som gør underbukserne lige komfortable på indersiden som pæne på ydersiden. Alt materiale underbukserne er lavet af, er et super blødt oeko-tex-certificeret  stof, som sørger for maksimal åndbarhed og komfort. Med Comfyballs er du garanteret en behagelig oplevelse gennem hele dagen uanset din aktivitet, og vi er stolte af vores kunder kalder Comfyballs – ”verdens mest komfortable underbukser”.


Unikke fordele

 • Alle produkterne er øko-testet, og fremstår som antibakterielle.
 • De er ekstrem bløde og  fleksibel, med en enestående holdbarhed i elastiticeten. 
 • De kæmmede fibre, giver samtidig produkterne  svedtransporterende egenskaber.
 • Produkterne der indeholder Coolmax, giver en stor hjælp til en kølende effekt. - specielt i Performance produkterne.

 

 

Modeller

 • Brief (Slip)
  Den korte klassiske model med  9 cm højde i siden. Denne sidst ankomne Comfyballs model, er stadig en efter spurgt model. Især om sommeren, hvor temperaturen stiger og bukserne har det med at sidde lidt løst, er Briefen en perfekt løsning til ventilation og den geniale support ved PackageFront.

 • Regular
  Den medium skåret model med 23 cm højde i siden. Boxereren der startede begrebet, som nu er uundværlig i enhver mands garderobe.

 • Long
  Den mest populære model, med 31 cm højde i siden. Modellen foretrukket af alle aldre. Giver en "tight" følelse fra hofte til lår, uden at genere på nogen måder. 

 • Longer
  Nærmest en Jammer, der når til over knæet. Super model til de aktive drenge, der altid har befundet sig godt i jammers, når de dyrkede sport. Nu kan de få samme skæring i Comfyballs, uden at miste den geniale pasform og eminente svedtransportering.

 

 

Forskellige materialer

 • COTTON
  Kæmmet single jersey bomuld, med en vægt på cirka 200 gram per kvadratmeter. Bomuld fibrene er blevet kæmmet før de er spundet til garn, for at undgå korte fibre og uønsket fibre. Dette gør stoffet utroligt blødt med en høj holdbarhed. Vi tilføjer 8% ”Invista lycra”, for at give det en stærk fleksibilitet og opretholde stoffets høje åndbarhed. Derfor er denne model velegnet til brug hele året rundt. 

  92 % kæmmet bomuld / 8% Lycra.

 • COMFYCEL ®
Udviklet specielt for Comfyballs. - unikke egenskaber.
Mere slidstærkt end traditionelt bomuld, undertøj lavet af Comfycel er lavet til at holde endnu længere og samtidigt se bedre ud efter længere tids brug. 
Tekstur og blødhed: Comfycel har en smal overflade og cirka dobbelt så blød som bomuld, hvilket gør det til det ultimative valg til tøj, der har direkte kontakt med huden.  
Fugt absorberende og antibakterielle egenskaber: Comfycel undertøj er mindst 50% mere absorberende end almindeligt bomuld og giver et mindre gunstigt miljø for bakterievækst.  
Åndbarhed: Materialet i Comfycel transporterer naturligt fugt og hjælper dermed med kropstemperaturregulering og hudens kølesystem. Undertøjet holder dig kølig og tør, også efter en svedig træningssession. 
Bæredygtig og miljøbevidst produktion: Vi producerer Comfycel gennem etiske og lukkede processer, med et minimum af vand og kemikalier  

 

47% Cotton  47% Lyocell   6% Elastan

 

 • WOOD
  Sammensætningen af Lenzing MODAL skaber en kølende effekt, specielt egnet til de varmere dage. Lenzing MODAL er spundet ved hjælp af cellulose af strand fibre fra Østrig, fremstillet i en miljøvenlig proces. Der bruges derfor helt op til 20 gange mindre vand, end ved produktion af bomuld. Stoffet vejer cirka 190 gram per kvadratmeter. I kombination med 10 % lycra, opnår man en fantastisk blød og  afslappet oplevelse. Materialet i Modal er derfor CO2 neutralt.

  45% Lenzing modal / 45% kæmmet bomuld / 10% lycra


 • MICROFIBRE
  Microfibre modellen er af kvalitet lige under vores Performance version, denne er velegnet til hverdags brug, men skal ikke udelukkes som brug af en afslappet sports underbuks.

  84% polyester microfiber / 16% elastane


 • PERFORMANCE
  En sammensætning af hule og flade microfiber som øger isolering samt åndbarheden. Specielt egnet til sport aktiviteter, dog er der mange der bruger dem som der hverdags underbuks. Stoffet er blødt og let, det vejer cirka 185 gram per kvadratmeter, og er ekstremt  holdbart.

  Denne model er specielt god til fugtigheds styring og tørrer super hurtigt. Stoffet indeholder ingen nano partikler eller andre tilsætningsstoffer.  Passer godt til helårsbrug.

  84% COOLMAX all season mikrofibre / 16% lycra


 • PERFORMANCE SUPERLIGHT
Vores letteste model, består af mesh microfibre, vejer cirka 140 gram per kvadratmeter. Denne model er specielt god til fugtighedsstyring, med en begrænset isolering.
84% polyester microfiber / 16% elastane