Packagefront

Vi har designet ”Packagefront” så underbukserne både kan holde udstyret på plads, men på samme tid løfte dem væk fra lårene. Dette forhindrer unødvendig opvarmning af kuglerne, samt en øget komfort. Nøje udformede paneler i kombination med innovativ brug af elastik i syningerne, løfter bruger oplevelsen til et nyt niveau! Siden packagefronten” er lavet af ekstremt elastisk materiale kan du også være sikker på at ”packagefront” vil passe dig!

Reduceret varmeoverføring

En af de mange årsager der gør Comfyballs til den overlegne underbuks, er måden at forhindre unødvendig opvarmning af kuglerne. Dette har vi opnået ved at kombinere vores ”Packagefront” teknologi med en række specielt udviklede stofserier, som løfter udstyret væk fra lårene så både varme og væske transporteres væk fra huden. Køligere kugler har også bevist sig at have en positiv indvirkning på frugtbarheden samt øge antallet af sperm. Ved at løfte udstyret reducerer vi også risikoen for en ukomfortabel position. Det gør også at du slipper for at justere på udstyret i løbet af dagen, hvilket vi alle kan blive enige om er en stor fordel.

 

 

 

Fokus på søm og tekstil

Vi har arbejdet hårdt og længe på at finde det perfekte produkt. Derfor er alle Comfyballs underbukser lavet med flatlock-syninger, som gør underbukserne lige komfortable på indersider som pæne på ydersiden. Alt materiale underbukserne er lavet af, er et super blødt oeko-tex-certifiseret  stof, som sørger for maksimal luftighed og komfort. Med Comfyballs er du garanteret en behagelig oplevelse gennem hele dagen uanset din aktivitet, og vi er stolte af vores kunder kalder Comfyballs – ”verdens mest komfortable underbukser”.

 

 

Modeller

 

Cotton

 

Kæmmet single jersey bomuld, med en vægt på cirka 200 gram per kvadratmeter. Bomuld fibrene er blevet kæmmet før de er spundet til garn, for at undgå korte fibre og uønsket fibre. Dette gør stoffet utroligt blødt med en høj holdbarhed. Vi tilføjer 8% ”Invista lycra”, for at give det en stærk fleksibilitet og opretholde stoffets høje åndbarhed. Derfor er denne model velegnet til brug hele året rundt.

 

92 % kæmmet bomuld / 8% Lycra.

 

Wood

Sammensætningen af Lenzing MODAL skaber en kølende effekt, specielt egnet til de varmere dage. Lenzing MODAL er spundet ved hjælp af cellulose af strand fibre fra Østrig, fremstillet i en miljøvenlig proces. Stoffet vejer cirka 190 gram per kvadratmeter. I kombination med 10 % lycra, opnår man en fantastisk blød og  afslappet oplevelse.

 

45% Lenzing modal / 45% kæmmet bomuld / 10% lycra

 

Microfibre:

Microfibre modellen er af kvalitet lige under vores Performance version, denne er velegnet til hverdagsbrug, men skal ikke udelukkes som brug af en afslappet sports underbuks.

 

84% polyester microfiber / 16% elastone

 

Performance:

En sammensætning af hule og flade microfiber som øger isolering samt åndbarheden. Specielt egnet til sport aktiviteter, dog er der mange der bruger dem som der hverdags underbuks. Stoffet er blødt og let, det vejer cirka 185 gram per kvadratmeter, og er ekstremt  holdbart.

Denne model er specielt god til fugtigheds styring og tørrer super hurtigt. Stoffet indeholder ingen nano partikler eller andre tilsætningsstoffer.  Passer godt til hel års brug.

 

84% COOLMAX all season mikrofibre / 16% lycra

 

Performance superlight

Vores letteste model, består af mesh microfibre, vejer cirka 140 gram per kvadratmeter. Denne model er specielt god til fugtigheds styring, med en begrænset isolering.

 

84% polyester microfiber / 16% elastone