PERSONDATAPOLITIK:

Hos Comfyballs.dk er vi meget opmærksomme på behovet for beskyttelse og forsvarlig behandling af alle de personlige oplysninger, vi modtager. Vi arbejder derfor altid ud fra følgende regelsæt, når vi har med dine personlige oplysninger at gøre:

Vi videregiver ingen personlige oplysninger til tredjepart. 
Vi indhenter ingen personlige oplysninger om dig fra tredjepart. 
Vi lader det være op til dig, om du vil tilmelde dig vores nyhedsbrev. 
Vi oplyser dig altid om, hvilke oplysninger Comfyballs.dk har om dig jvf. persondataloven, hvis du henvender dig til os.

Nedenfor kan du læse mere om, hvordan vi indsamler, beskytter og anvender dine personlige oplysninger:

FOR AT DU KAN INDGÅ EN AFTALE MED OS PÅ Comfyballs.dk, HAR VI BRUG FOR FØLGENDE OPLYSNINGER:

Navn 
Adresse 
Telefonnummer 
E-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos comfyballs.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret præcis om, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Følgende fra Comfyballs.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig: 
Henrik N Nielsen (Direktør & Ejer)

Den dataansvarlige på Comfyballs.dk er Direktør Henrik N Nielsen

COOKIES: 
Comfyballs.dk bruger ikke personfølsomme cookies. Det betyder, at vi ikke gemmer personoplysninger; men kun oplysninger, som husker brugeradfærd som indkøbskurven.

LOGSTATISTIK: 
Vi bruger logstatistik på Comfyballs.dk. Det betyder, at et statistiksystem opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vores website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet, de falder fra mm.

På Comfyballs.dk anvender vi logstatistik med det formål at optimere vores website og dets funktioner. Logstatistik bruges blandt andet til at skabe øget brugervenlighed.

For at du kan indgå en aftale med os via websitet, skal du oplyse os med følgende personlige oplysninger:

• Navn 
• Adresse 
• Telefonnummer 
• E-mailadresse

Personoplysningerne registreres hos comfyballs.dk og opbevares i 5 år jf. bogføringsloven. Herefter sletter vi oplysningerne. Vi registrer dine personoplysninger med det formål at kunne leverer varen til dig.

Når vi indsamler personoplysninger via vores website, sikrer vi os, at det altid sker ved dit udtrykkelige samtykke. Du har altså personligt afgivet de oplysninger, vi har om dig. Alle ansatte i Comfyballs.dk har adgang til de oplysninger, vi har registreret om dig. 

Vi opbevarer ikke dine oplysninger krypteret. Registrerede personoplysninger transmitteres krypteret via en DIBS løsning.

Når du er registreret hos Comfyballs.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, vi har registreret om dig. De rettigheder har du efter persondataloven - og henvendelser i forbindelse hermed skal du rette til Comfyballs.dk på e-mail: Comfyballs.dk@Gmail.com

Vi videregiver ingen oplysninger til tredjepart.

Hos Comfyballs.dk er de oplysninger, du deler med os, fortrolige. Vi videregiver eller sælger ikke dit navn, din e-mail, din adresse, kreditkortinformationer eller nogen anden form for oplysning om dig til tredjepart.

De personlige oplysninger du indtaster på Comfyballs.dk, videregiver vi kun til DIBS (Dansk Internet Betalingssystem) for at kunne gennemføre betalingen og som info til regnskabsdata i den udstrækning, lovgivningen kræver det.

Har du spørgsmål til vores behandling af personlige data, er du meget velkommen til at sende os en mail på Comfyballs.dk@Gmail.com

Vi tager forbehold for tastefejl i priser og forbeholder os retten til at annullere en ordre.